I øjeblikket befinder AGF-holdet sig i den tyrkiske by Belek, hvor spillere og ledere er med på træningslejr. Efter en hård rejse torsdag er AGF-spillerne efterhånden ved at finde sig til rette under de varmere himmelstrøg, og forholdene dernede er da også noget der har overrasket spillerne positivt.

– Det er noget af det bedste jeg har oplevet, og jeg har alligevel prøvet en del. Det er et utroligt godt hotel og træningsbanerne er gode, så i forhold til sidste år på La Manga så er det her lige et skridt bedre, og jeg kan kun anbefale andre klubber at tage her ned, siger Martin Jørgensen til AGFFodbold.dk.

Også unge Nicolai Christensen er ovenud tilfreds med forholdene, og i indslaget med den officielle hjemmeside kan han næsten ikke få armene ned.

– De er fuldstændig fantastiske. Det er helt vildt – det kan simpelthen ikke fås bedre. Det er fremragende. Når vi skal spise mad, så kan man jo ikke vælge hvad man gerne vil have, siger Christensen, og beskriver ligeledes hvad spillerne laver når der ikke er bold på programmet.

– Vi slapper af, spiller lidt pool og bordtennis, ser lidt film og sidder lidt ved computeren, siger midtbanespilleren.

Søndag morgen bringer AGFFAN.dk første personlige blogindlæg af Stephan Petersen sendt direkte fra Tyrkiet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here