AGF’s nye profil, Hjalte Bo Nørregaard, måtte under fredagens træningspas forlade banen med hjælp fra AGF’s fysioterapeut Jens Bo Vestergaard.

Hjalte Bo Nørregaard har med stor sandsynlighed pådraget sig en fiberforstrækning i den ene lægmuskel. Ifølge Aarhus Stiftstidende arbejder AGF på, at sende Nørregaard hjem til Danmark i en af de kommende dage.

– Det er virkelig noget lort, det her. Det er lige til at tude over. Mere er der ikke at sige til det, sagde Nørregaard til Stiften.dk, da mediet fangede ham humpende lørdag eftermiddag.

Foto: agffodbold.dk

2 KOMMENTARER

  1. Forårsopstarten har godt nok kostet os dyrt de seneste år. Først blev Dioh langtidsskadet, og kom aldrig for alvor tilbage. Så mistede vi adskillige millioner ved at vente med at sælge Jakob Poulsen, hvorefter han så blev skadet. Og nu Hjalte Bo…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here