AGF’s anfører og målmand, Steffen Rasmussen, er blevet enig med AGF om en kontraktforlængelse. Målmanden forlænger med tre år og regner med at underskrive aftalen i Tyrkiet, hvor truppen er på træningslejr. Det oplyser spn.dk.

– Vi er stort set enige, og jeg forventer, at kontrakten bliver skrevet under, mens vi er på træningslejr her i Tyrkiet, siger Steffen Rasmussen til spn.dk.

Både Steffen Rasmussen og AGF har ikke haft travlt med at forhandle, selvom kontrakten udløb til sommer. Anføreren har nemlig ikke for alvor’ overvejet at skifte klub.

– Jeg har det godt, hvor jeg er, og jeg kan blive ved med at udvikle mig. Jeg er heller ikke typen, der hungrer efter at komme til at spille i udlandet bare for at prøve det. Hvis det skal være, skal det udelukkende være for pengenes skyld, siger Rasmussen og fortsætter.

– Når min aftale løber ud, er jeg 32 år, og så er jeg forhåbentlig stadig på toppen. Jeg har tænkt mig at blive ved, så længe jeg kan og er god nok til at spille. Og jeg vil ikke have fribilletter til en plads på holdet, slutter anføreren.

Steffen Rasmussen debuterede for AGF’s førstehold for ni år siden – det var nemlig helt tilbage i 2002. Han har siden spillet 240 kampe i AGF-trøjen.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here