Der er flere unge spillere i AGF’s trup, men de overstråles alle af den blot 18-årige Casper Sloth. Midtbanespilleren som fik sit gennembrud under Erik Rasmussen får også mange pæne ord med på vejen af den nuværende cheftræner, Peter Sørensen, som ikke er bange for at ligge fingre imellem, når han skal beskrive Sloths talent.

– Der er ingen i vores trup, der har et større potentiale og et større talent end ham. Men der er stadigvæk hård konkurrence, for der er heller ikke mange, der har ligeså gode midtbanespillere, som vi har. Det er selvfølgelig hårdt, men jeg tror på, at han har det, der skal til for at klare det, fortæller Peter Sørensen til Kanalsport.dk.

Sloth har ikke blot vist sit talent på den centrale midtbane, men også på både kanten og i angrebet har han vist prøver på sin kunnen. Det er bemærket af cheftræneren, som ser den store alsidighed i Sloths spil som et meget stort plus.

– Han er et godt eksempel på en god tovejs-spiller, og dem der er gode tovejs-spillere er i rigtig høj kurs. Derudover kan han også spille alternative positioner som angriber og kant. Så selvom han ikke nødvendigvis spiller hver gang, er han et rigtigt godt kort for alle trænere, roser cheftræner Sørensen.

Siden årsskiftet har det unge talent døjet med forskellige skader, og hvis han kan slippe af med dem ser hans kollega og læremester, Martin Jørgensen, flere muligheder for meget spilletid til 18-årige Sloth.

– Han skal bare ind i en periode, hvor han kan slippe for alle de småskader. Så skal han jo så bevise, at han er god nok til at spille på holdet. Vi har en god trup med stor konkurrence, men er man god nok har alderen ingen betydning, siger Martin Jørgensen til Kanalsport.dk og fortsætter.

– Tiden må vise, hvor god han er. Han har massere af tid foran sig, og han skal ikke gå i panik, fordi han sidder ude en gang imellem. Så skal han så bare vise sig selv frem, når han får de chancer, som han vil få, siger Jørgensen om hans unge midtbanemakker.

Casper Sloth står noteret for 28 kampe siden sin debut i 2009, og han har samtidig scoret 3 mål i den hvide trøje.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here