Det blot 19-årige stortalent, Giorgi ‘Gega’ Diasamidze, er i øjeblikket med førsteholdet på træningslejr i Tyrkiet. Den georgiske midtbanespiller blev hentet til klubben i slutningen af vinterens transfervindue.

‘Gega’, som han bliver kaldt af medspillerne, stiller store forventninger til sig selv. Midtbanespilleren spiller primært for AGF’s U19-hold, men georgieren vil naturligvis prøve sine kræfter af med de aller bedste. Giorgi Diasamidze har i første omgang fået en kontrakt, der udløber til sommer, men spilleren går efter en forlængelse.

– Det er en fantastisk mulighed for mig at få lov til at træne med førsteholdet. Jeg lærer meget af de andre spillere og kan se, hvad jeg mangler i mit spil for at være med på dette niveau, siger Giorgi Diasamidze til agffodbold.dk og fortsætter.

– Jeg kan godt lide at være i AGF, og jeg håber, at jeg kan gøre mig fortjent til en kontrakt, for her vil jeg gerne starte min karriere, lyder det fra georgieren.

‘Gega’ får også meget ros af cheftræner for U19-holdet, Jesper Fredberg. Træneren nævner blandt andet, at ‘Gegas’ boldkontrol og spilforståelse er på et meget højt niveau.

Den georgiske landsholdsspiller har tidligere været på kontrakt hos FC Porto. Ifølge AGFFAN.dks oplysninger jagtede spanske Real Betis også ‘Gega’, men endte altså i AGF.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here