Skaderne har haglet ned over Hjalte Bo Nørregaard siden han kom til AGF i januar måned. Tidligere i karrieren har Nørregaard dog også haft problemer, men disse er absolut ikke forsvundet siden ankomsten til Fredensvang.

Den ukampdygtige midtbanespiller er ramt både psysisk og fysisk efter at han igen er blevet sat tilbage, men også hans nye cheftræner, Peter Sørensen, ærgrer sig over Nørregaards skadesuheld.

– Jeg pegede i vinterpausen på to spillere, som jeg gerne så i AGF: Hjalte Nørregaard og Søren Berg. Så det er selvfølgelig en stor streg i regningen, at den ene stort set ikke har trænet med, og nu igen er blevet skadet. Når det er sagt, så er vi så godt besat på netop den position, at det ikke er noget, jeg ser, som noget problem. Vi havde også været godt dækket ind, hvis det ikke var lykkedes at hente ham til klubben, så der ikke ligefrem panik, siger Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

Ifølge netavisen tager Hjalte Nørregaard turen tilbage til Danmark på tirsdag, for at få skaden tilset nærmere.

– Det bekymrer mig, at fiberskaden er opstået i det område, hvor han i forvejen har haft store problemer. Nu skal vi have ham set efter af nogle dygtige folk, der så må tage stilling til, hvad der skal ske. Om der skal foretages en scanning eller om der måske skal noget mere radikalt til, slutter en bekymret cheftræner.

Foto: AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

  1. Måske lidt hårdt at kalde ham et feljkøb efter en enkelt måned i klubben, hvor han ikke har deltaget fuldt ud i træningen. Klubben vidste jo på forhånd godt at han havde skadesproblemer, så på den måde var det lidt en lottokupon, ja. Men mon ikke han kommer op i gear igen og får noget spilletid i foråret, så han er klar til Superliga (forhåbentlig)?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here