AGF spillede i dag en træningskamp mod FC Fredericia i Tyrkiet, hvor begge mandskaber er på træningslejr. Kampen endte 0-0, men det var en kamp, som aarhusianerne dominerede. Og specielt én spiller var i øjenfaldende – nemlig georgieren David Devdariani.

Offensivspilleren David Devdariani har i opstarten døjet med ukendte småproblemer, men georgieren er ved at spille sig i form. Cheftræner Peter Sørensen fremhævede i dag Devdariani, da AGF spillede uafgjort mod konkurrenterne fra FC Fredericia.

– David skiller sig positivt ud. Han er ustoppelig og viste, at han er ved at finde tilbage til det niveau, vi kender. Det kan godt være, at han i enkelte situationer stadig mangler lidt boldføling, men han gør en forskel og volder modstanderne problemer, siger Peter Sørensen til AGFfodbold.dk.

David Devdariani har indtil videre repræsenteret AGF i 56 kampe, hvor det er blevet til ti scoringer.

3 KOMMENTARER

  1. Ja. I følge vedvarende kilder har engelske klubber ham også på blokken, så det er godt hvis han kan få et godt forår – gerne med en masse mål!

  2. Han er klart vores bedste når det kører for ham… håber han fortsætter, så vi kan sælge ham for mange millioner til sommer eller vinter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here