AGF spiller i 1. division. Det er ingen hemmelighed, at Aarhus’ bedste fodboldhold efter sidste års sæsonafslutning måtte se sig degraderet til næstbedste række. Det mener angriber Peter Graulund ikke, han var skyld i. Han mener desuden heller ikke, han er forpligtet til at sikre, at AGF rykker tilbage i superligaen, hvilket holdet dog i øjeblikket ligger godt til.

– Jeg føler mig på ingen måde forpligtet til at sikre, at AGF rykker tilbage i Superligaen, for jeg har aldrig følt, at jeg er rykket ned. Det er jeg ked at sige, og det kan godt være, det vil blive opfattet meget egoistisk, og der er andre, der synes noget andet, men vi lå fint placeret i vinterpausen i sidste sæson, hvorefter jeg fik en diskusprolaps og sad ude det meste af foråret, siger Peter Graulund til Århus Stiftstidende.

Angrebsspilleren understreger dog, at det naturligvis ikke skal tolkes som om, han ikke har tænkt sig at kæmpe røven ud af bukserne for, at oprykningen sikres. AGF ligger i øjeblikket på førstepladsen i 1. division, så forårshalvdelen kræver solidt forsvar af placeringen. Ingen af spillerne synes nemlig, det er fedt at spille i anden række.

– Der er ingen af os, der synes, det er særlig sjovt at rende rundt i 1. division. Sådan er det, når man gerne vil være den bedste. Forleden så jeg et indslag på tv med en tømrer, der kravlede rundt i ti minusgrader og lagde tag på et hus. Jeg tror, han meget hellere vil lægge tag på, mens solen skinner og det er tyve grader. Men derfor gør han selvfølgelig sit arbejde alligevel. Og der er også sådan, vi skal se på det. Vi er også ved at lægge et tag i minus ti grader, det er ikke fedt, men vi skal have lagt det tag, så vi kan komme videre, rykke op, siger Graulund.

23 KOMMENTARER

 1. Altså skulle vi heller ikke ha’ fyret Erik Rasmussen for han startede jo aldrig inde ? Besynderlig udtagelse Graulund… Tror nu en journalist har taget noget ud af en sammenhæng, men lad os nu ikke bruge mere vådt krudt på den nedrykning. “vi” skal såmænd bare til at sikre den oprykning, så vi igen er med hvor det er sjovt !!!

 2. Hold nu din kæft Graulund, alene størrelsen på din løn og logoet på trøjen forpligter dig til at sikrer oprykningen!

 3. Kan sagtens følge hans tanker! Derimod synes jeg det er latterlige udtalelser fra fætter – se dog lidt mere objektivt på tingene..!

 4. Kan sagtens følge PG i udtalelsen.
  AGF var i vinterpausen placeret fantastisk, PG bliver skadet og alt går forfærdeligt, fordi ingen kunne løfte Graulunds “arv”, mens han var væk.

 5. Jeg håber der er en journalist som har fordrejet Grauhundens udtalelser. Ellers bærer han jo rundt på en attitude med at han ikke er en del af holdet… Alle som spiller for de hvide i første division er forpligtet på at vi rykker op. Det tror jeg dog også han mener, for det andet citat ligner nu en mere typisk graulund indstilling, som klæder os meget bedre.

 6. Peter Graulund beviser netop med denne udtalelse, at Ove Pedersen så helt rigtigt da han flåede anførerbindet af Graulund..

  • Graulund har da om nogen vist vilje og fight siden han kom tilbage til AGF, selv i de værste kampe, så her er vi bestemt ikke enige. Graulund fortjener respekt for det arbejde (og ikke mindst alle de mål) han har lavet for klubben, og der skal godt nok mere end en enkelt kommentar i medierne til at ændre mit syn på ham.

 7. Man kan jo vælge at forstå det som man vil.. Hvis man vil læse det negativt så gør i bare det..

  I min optik læser jeg at manden ikke føler at han ikke gjorde hvad han kunne for at redde os, men når resten af truppen ikke var indstillet på at arbejde ligeså hårdt som manden der lige er opereret i nakken så bliver det sgu svært…

  1972… suk….

 8. ej Graulund altså!! det er da også din skyld, du er jo med på holdet?

  er skuffet over din melding! men bare scor nogle mål den 18., så jeg glad igen :)

 9. Hvis man ser, hvad han siger, så er ordet “forpligtet”. Jeg forstår egentlig godt, at han ikke føler sig forpligtet til at sikre oprykningen, da han ikke var med til at rykke ned. Det betyder selvfølgelig ikke, at han ikke har tænkt sig at gøre alt, hvad der står i hans magt, for at vi rykker op. Det betyder i min verden bare, at han ikke føler, at han ikke på samme måde er forpligtet, som de spillere der var med til at smide alt væk og rykke klubben ned for snart et år siden. Og det er jeg helt enig i.

 10. Han har da ret i at han er uden direkte skyld i nedrykningen. Det gør det dog ikke mindre mærkeligt at føle den trang til at sætte sig selv uden for holdet og fjerne skyld fra egne skuldre. Det havde hjulpet hans sag langt mere hvis han nu var gået i helt modsatte grøft og sagt at han var en ligeså stor del af den nedrykning som alle andre.
  En noget atypisk ting at sige for en som Graulund der egentlig har været en rollemodel ift attitude og indstilling i meget lang tid.

 11. Tror vist, der er taget noget ud af en sammenhæng.. Sådan som Graulund plejer at udtale sig, er der noget der ikke helt rigtig hænger sammen. Manden er helt klart en af dem, der knokler mest både på og for holdet, så kan ikke se, at hans arbejdsindsats hænger sammen med den holdning, så jeg tror, nogen har fordrejet et eller andet.. Og som nævnt tidligere, var han ude med skade, så han kunne hverken gøre fra eller til, for at redde holdet fra nedrykning..

 12. end til jeg har hørt ham udtale det lader jeg tvivlen komme pg til gode da jeg syntes at den respekt burde man give ham herinde.kender ikke en spiler der kæmper røven ud af buksene for AGF . ps er enig med lysberg

 13. Hvorfor er det han er FORPLITET til det? Han var ikke med til at sende holdet derned, og jeg kan derfor ikke se koblingen, på samme måde som det er tilfældet med de spillere som var med hele foråret. Han bør da selvfølgelig kæmpe for oprykningen ligesom alle andre i AGF, men han kan og er altså ikke forpligtet til at få klubben op igen, når han ikke har sendt dem ned.

 14. Nu var Erik Rasmussen jo træneren, hvilket vil sige at han er den eneste uden for banen, der har ansvar for at det gik, som det gjorde. Derudover var der selvfølgelig de 11 mand på banen – Som Graulund jo så altså ikke var en del af. Dermed er han heller ikke FORPLIGTET til at sørge for oprykningen.

  • Jeg mener, at samtlige folk i AGF, hvad enten det er spillertruppen eller staben. Alle! har en forpligtelse til at få AGF op i Suppen igen. Potientialet og kvaliteten af truppen, holdet og klubben hører til i absolut øverste lag. Hvis ikke de folk der er her nu går 100 % efter det, så har de i mine øjne intet at gøre i AGF.

 15. @Eskerod: Hvad så med Søren Berg og Hjalte Bo? Søren Berg var muligvis med til at sende GF ned ved at score for Randers, men Hjalte var på ingen måder. Betyder det så, at ingen af dem er forpligtet til at få GF tilbage i suppen oder?
  Min pointe er, at forpligtelsen til at få GF tilbage i suppen kommer ved at man er del af holdet LIGE NU OG HER, hvad end man lavede i sidste sæson. hvem der så har ansvar for hvad i sidste sæson.. tjaah… det kommer der bare ikke særlig meget godt ud af at diskutere…

  • Jo, helt sikkert. Men at Graulund siger, at han ikke er forpligtet til at få AGF i Suppen er jeg langt fra enig med ham i. Det er alle i og omkring AGF.

 16. julholt er du nu sikre på det er noget HAN har sagt !!, fordi det står i avisen behøver det jo ikke at være sandt. jeg godtager hvad han beviser med fødderne ikke hvad der står han muligvis kunne have sagt .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here