I eftermiddagens testkamp mod FC Fredericia på det man må betegne som begge holds udebane, Tyrkiet, formåede ingen af holdene at score gennem kampens 90 minutter. Det oplyser AGF’s officielle hjemmeside.

Den chancerige kamp i Tyrkiet endte uden scoringer, trods flere gode muligheder til både David Devdariani og Stephan Petersen. AGF’s defensiv stod ifølge AGFFodbold.dk solidt, mens der angrebet er anderledes plads til forbedringer.

– Jeg synes, det var en god træningskamp. Vi møder et godt hold, der har haft en god opstart. Når det er sagt, skaber vi flest chancer og giver ikke meget væk. Vi har vel seks chancer, og de har to. Defensivt var det tilfredsstillende – offensivt knap så tilfredsstillende, siger Peter Sørensen til AGFFodbold.dk og fortæller videre:

– Vi har til gengæld lidt problemer med timingen i det offensive spil. Vi skal sætte endnu mere fart i vores spil, udfordre mere 1 mod 1, når muligheden opstår, og komme mere ind i boksen. Offensivt skal det hænge bedre sammen. Der manglede flow i spillet, men vi har trænet meget, og spillerne savnede måske lidt overskud.

Kampfakta

AGF – Fredericia 0-0 (0-0)
AGF:
Steffen Rasmussen – Jerry Lucena, Dan Thomassen, Mark Howard (50: Anders Kure), Mikkel Kirkeskov – Stephan Petersen, Martin Jørgensen (46: Nicolai Christensen), Kasper Povlsen, Benny Feilhaber (32: Søren Berg) – David Devdariani, Peter Graulund (69: Sanel Kapidzic)

Læs også AGFFodbold.dks fyldige referat fra kampen.

Foto: AGFFodbold.dk

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here