I går kom det frem, at målmand og anfører i AGF, Steffen Rasmussen, mere eller mindre havde forlænget sin kontrakt med den klub, han har spillet i siden starten af hans karriere i 2001. I dag blev der så endeligt skrevet under.På AGF’s hotel i Belek, Tyrkiet kunne Steffen Rasmussen sætte sin underskrift på en tre-årig kontrakt, og forlængelsen glæder klubbens sportschef Brian Steen Nielsen.

– Jeg har i lang tid ønsket at lave en ny aftale med Steffen, og jeg er glad for, at det er faldet på plads. Det er altid en helt speciel fornemmelse at forlænge med anføreren og en vigtig kulturbærer på holdet. Steffen har gennem en årrække holdt et højt niveau, men han kan stadigvæk udvikle sig. Han står foran sine bedste år som målmand, og dem får vi heldigvis gavn af i AGF, siger Brian Steen Nielsen til AGFFodbold.dk.

Det er ikke kun hos klubbens sportschef, at forlængelsen skaber glæde. Også klubbens målmandstræner, Maciej Wasyniuk, er glad for, at han kan fortsætte sit samarbejde med Rasmussen, som han har arbejdet med de sidste 13 år.

– Det er et godt valg, klubben har truffet. Steffen er klubbens mand, og hans 240 kampe kan du ikke bare gå ud og købe i en butik. Erfaring betyder alt som målmand, og den besidder Steffen, siger Maciej Wasyniuk.

Sidst men ikke mindst er hovedpersonen selv også tilfreds med kontraktforlængelsen. På trods af hans mangeårige karriere i klubben, og det faktum at han har rundet de 28 somre, har anføreren ikke problemer med motivationen.

– Det er faktisk ganske simpelt. Jeg har den mentalitet, at jeg altid arbejder 100 %, når jeg træner. Niveauet til træningen og truppens kvalitet er også med til at holde mig skarp. Og i “Magic” (Maciej Wasyniuk, red.) har jeg en målmandstræner, der konstant udfordrer mig og finder detaljer i mit spil, som kan forbedres, siger Steffen Rasmussen til AGF’s egen hjemmeside.

Rasmussen har spillet 240 kampe for AGF, og han har i løbet af de kampe modtaget 6 gule kort og et rødt.

8 KOMMENTARER

 1. Lidt kedeligt at der ikke for alvor er konkurrence på målmandsposten, og ikke har været det nogle år efterhånden. Men Staff gør det nu fint, så han skal da være velkommen til at fortsætte tre år endnu.

 2. Staff gør det såmænd udmærket ja. Men der findes nu også andre, meget bedre målmænd rundt om i verden. målmandsposten med Staff er i min optik vores svageste led. Det har det efterhånden været i mange år.

  • Det er jeg ikke enig i. Staff har holdt fint niveau gennem de seneste år, også mens resten af holdet har sejlet. I mine øjne er forsvarskæden pt. vores svageste led, mens angrebet heller ikke er alt for godt besat.

   • Vi plejer nu ellers at være meget enige, Tobias ;)
    Men forsvaret er da bestemt også et sted, hvor der snildt kan rettes op på noget. Dog mener jeg, at Staff hverken har fysiken eller højden til at være en top-keeper. Han har naturligvis nogle glimrende reflekser, men da han ikke er ret meget med i luftrummet, netop på grund af sin størrelse, kan dette let få forsvaret til at se ret passive ud.

    • At Staff nok aldrig bliver en decideret topkeeper er vi helt enige om, men jeg mener som sagt, at når man endelig skal fremhæve svagheder på vores hold, så er det ikke Staff jeg vil stille for skud.

  • Jeg må indrømme at råbte højt NEJ! er helt enig med Julholt, Staff er det svageste led.

   Og nej Ehlig gu faen holdt han ikke niveau sidste år, han var en stor med årsag til nedrykningen.
   Når det går dårligt er det tid til at de erfarne og i særdeleshed anføren gå forrest og ikke nosse i det konstant med koncentrations svigt og andre dumheder, Staff var en katastrofe da lokummet brændte, dog er det hovedsageligt en elendig træner der var skyld i nedrykningen.

   Han bliver aldrig andet end en middel målmand, det er han simpelthen for ringe i feltet til, når man ikke kan gribe bolden oftere end han gør sætter man resten af holdet under pres, der ville jo ikke være behov for hurtige reaktioner hvis han bla. kunne komme ud af sit mål og gribe bolden bedre

 3. Morten Olsen udtagelse af Steffen Rasmussen til ligalandsholdet var et kvalitetsstempel af ham som keeper. Nej, han bliver aldrig en spiller der går over i historien, men man må sætte pris på at når hans kontrakt udløber – og han er 32 år – så har han altid været AGF tro.

  • Han har været en tro væbner for AGF, det er jeg helt enig i. Han giver sig altid 100 % og ofrer sig hvad han kan. Men hvad han kan er ikke altid helt nok imø.
   Udtagelsen til landsholdet er for mig meget uforklarlig. Jeg kan på ingen måde se, at Staff skulle være landsholdsaktuel. Det er hverken niveauet eller potientialet til.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here