AGF løfter nu sløret for, at klubben gerne vil beholde styrmanden på midtbanen, Martin Jørgensen, et år længere. Det fortæller Brian Steen Nielsen, der netop nu har samtaler med Martin Jørgensen under træningslejren i Tyrkiet.

– Vi vil gerne forlænge med ham. Han er en spiller med stor personlighed, og jeg har ikke fået øje på, at han ikke kan holde til det, siger AGF-sportschef Brian Steen Nielsen til jp.dk.

Det lå ellers i kortene, at den aldrende fodboldspiller skulle stoppe efter kontraktudløb, men står det til AGF, må AGF’s nummer 10 gerne vente med at indstille karrieren.

– Hvor længe, han har tænkt sig at blive ved med at spille, ved jeg ikke. Så den slags overvejelser tager vi til den tid, når det bliver relevant. I min verden skal en fodboldspiller først stoppe med at spille, når vedkommende ikke har mere at give af. Og som spiller kan du sagtens selv mærke, når det begynder at gå den forkerte vej, siger AGF’s sportschef.

Martin Jørgensen, der til oktober fylder 36 år, har inponeret BSN i sådan en grad, at det vil være et stort tab, hvis han stopper efter de oprindeligt aftalte halvandet år.

– Jeg har været voldsomt imponeret af ham i vores kampe i efteråret. Han har holdt et højt niveau hele vejen og trukket et kæmpe læs. Faktisk har han været en af vores bedste, fastslår Brian Steen Nielsen til jp.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here