Peter Sørensen har netop udgivet en ny bog med titlen “Fodboldliv”, som blandt andet fortæller om ansættelsesforløbet hos AGF. Hans forgænger, Erik Rasmussen, arbejder ligeledes på en bog, som blandt andet vil fortælle sin side af historien om hans sidste tid som AGF-træner:

– Det bliver en ærlig bog, hvor jeg fortæller tingene, som jeg oplevede dem -og så kan det jo godt være, at jeg efterfølgende kun kan få job som træne på Grønland. Men det må se på til den tid, fortæller Erik Rasmussen til Århus Stiftstidende.

Erik Rasmussen har tidligere udgivet “Fodbold gør en forskel”.

2 KOMMENTARER

  1. Åh, Erik. Lad mig citere Tøffe: Vi er mange der er godt træt af at høre på dine kommentarer om,,,,

    Erik Rasmussen bør bare holde kæft og finde et 2. divisionshold han kan ødelægge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here