Ganske som spået rejser Hjalte Nørregaard hjem til Danmark i dag. Den nytilkomne – og meget uheldige – spiller pådrog sig en skade, mens holdet er på træningslejr i Tyrkiet. Han er dog ikke den eneste, der skal hjem til Danmark.

Det har nemlig hele tiden været planen, at de tre unge spillere Thomas Hagelskjær, Emil Scheel og Giorgi Diasamidze skulle hjem, skriver AGFfodbold.dk. Hjemme venter pligter for ungdomsholdene. De tre får altså som nævnt følgeskab af Hjalte Bo Nørregaard. Det forklarer cheffysioterapeut i AGF, Jens Bo Vestergaard Jørgensen:

– Vi har valgt at sende Hjalte hjem, så den forstrækning, han har pådraget sig i den venstre lægmuskel, kan blive undersøgt hurtigst muligt og grundigt.

Den unge målmand Victor Krøyer, som vi tidligere har bragt et interview med her på siden, har ekstraordinært fået forlænget sit ophold i Tyrkiet og rejser først hjem med resten af truppen den 5. marts.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here