Som en del af optakten til forårspremieren er AGFFAN.dk gået i arkiverne og har fundet lidt godter frem. I 2009 havde Aarhus Festuge besøg af en helt speciel gæst. Den daværende AGF-angriber Dioh Williams var på scenen med de aarhusianske rappere, Ham Den Lange og Kejser A.

Jesper Zacho, fotograf fra AGF-Foto.dk, var på plads til det underholdende arrangement for knap halvandet år siden, hvor han på tæt hold forevigede de skarpe replikker. Du kan her se videoen fra arrangementet:

Kom med dit bud på det bedste citat fra videoen i kommentarfeltet herunder!

2 KOMMENTARER

  1. Mit favoritcitat – blandt mange – er: “Mit navn er Lange, jeg er AGF-fan så jeg er mod racisme, jeg er ligeglad, og tro på det må være selvmord, står man så ikke og smiler når Nando Rafael scorer?”. Sprogligt giver det ikke vildt god mening på skrift, men tanken bag er kanon.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here