I går skrev Steffen Rasmussen under på en tre-årig forlængelse af sin kontrakt, så samarbejdet mellem målmanden og AGF nu løber, til han er 32 år. Rasmussen selv ser forlængelse som noget naturligt.

– Det lå i kortene, og det handlede bare om at blive enige om tingene, og det er vi så blevet. Det er jeg bestemt glad for, og jeg føler at der er masser af udfordringer i AGF. Så var det jo meget nærliggende at forlænge, siger AGF-anføreren til Kanalsport.dk og fortsætter om fremtiden på Fredensvang.

– Vi har gang i noget rigtig fint her. Der er noget substans og noget bund i det, og jeg tror på, at det her kan blive rigtig godt.

Med det fine efterår in mente og med Peter Sørensen som cheftræner, ser Steffen Rasmussen masser af muligheder for fremtiden i AGF.

– Det betyder meget, at man kan se, at der er noget fundament i det. Det er Peter (Sørensen red.) bestemt garant for, og det har betydet noget for mig at se, at vi er på rette spor. Derudover så ved jeg, at jeg får den bedste træning i det daglige af Magic(målmandstræner Maciej Wasnyuik red.), siger Steffen Rasmussen, som samtidig slår fast, at han har meget svært ved at se sig selv i en anden klub end AGF, som han har spillet i igennem hele sin seniorkarriere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here