Først blev Hjalte Nørregaard så skadet, at han formentlig i dag bliver sendt hjem til Danmark, mens resten af AGF-truppen bliver i Tyrkiet på træningslejr. Under mandagens træningskamp mod FC Fredericia måtte hele tre profiler desuden udgå med mindre skader.

Det drejer sig ifølge JP Århus om Benny Feilhaber, der fik en fiberskade i låret. Mark Howard døjer med knæproblemer, der voldte ham problemer under kampen. Slutteligt fik Martin Jørgensen en albue i hovedet i kampens hede. Det er endnu uvist, hvor slemme skaderne er, og hvor længe spillerne eventuelt er ude.

Slutteligt kan det nævnes at også Adam Eckersley og Casper Sloth er ude med skader. Det vides heller ikke, hvornår de to er klar til at komme tilbage på græsset.

5 KOMMENTARER

  1. Så skete det!
    Det er rystende at det her sker for AGF, hver eneste sæson bliver “stjernerne” skadet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here