AGF’s sportschef, Brian Steen Nielsen, mener, at den nuværende trup har niveauet til at begå sig i landets bedste række. Derfor gør han det oså klart, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at rykke op, når forårets afdeling af 1. division er overstået.

– Vi skal rykke op. Der er ingen grund til at sige andet. Det vil være total useriøst. Vi er syv point foran nummer tre i tabellen, vi har forstærket os markant i vinterpausen og vi har indtil videre – og for en gangs skyld i en opstartsfase – været forskånet for alt for mange alvorlige skader. Så der er ingen undskyldning for ikke at rykke op, lyder det fra Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.

Sportschefen, der har præsenteret markante forstærkninger til truppen i vinterpausen, er overrasket over, at nedrykningen ikke har kostet alverden på spiller-fronten.

– Når du kigger på truppen spiller for spiller, så har den jo superliganiveau. Også niveau til at kunne overleve, hvis vi rykkede op nu og her. Det er jeg ikke bange for at sige. Der er nok folk, der vil sige ”ja, ja, slap nu af, én ting ad gangen.” Men hvorfor skulle jeg sige noget andet? Vi har en trup på superliga-niveau. Det havde vi også i foråret, men to måneders dårligdomme ødelagde desværre tre års hårdt arbejde. Og hvad alle andre så siger eller mener, det optager mig ikke.

AGF ligger i øjeblikket nummer 1 i første division med fem point ned til Vejle på 2.pladsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here