AGF’s cheftræner, Peter Sørensen, kender FCK’s afgående træner, Ståle Solbakken, fra deres fælles tid i norsk fodbold, men selvom stillingen som chef i hovedstatsklubben skulle blive ledig, er det ikke noget Sørensen vil satse på.

AGF-fansne kan derfor være relativt sikre på, at Peter Sørensen også vil stå ved roret når næste sæson går i gang.

– Jeg er rigtig glad for at mit job i AGF, og jeg kan ikke forestille mig et job, jeg hellere ville have. Jeg er så glad for at være i AGF, at hvis de fra klubbens side lige nu bankede på min hoteldør og spurgte om jeg ville have fem år mere oven i de eksisterende tre, jeg allerede har skrevet under på, så ville jeg sige ja lige med det samme, siger Peter Sørensen.

Cheftræneren slår samtidig fast, at han ikke skal en tur til FC København, selvom de måtte give ham et attraktivt tilbud.

– Jeg kan vel ikke komme meget tættere på en egentlig garanti end, at jeg – som sagt – ikke ville tøve med at forlænge min kontrakt med AGF her og nu, hvis det var sagen. Men tingene kan jo altid ændre sig, det er jeg ikke herre over. Hvis klubben eksempelvis pludselig ikke kan leve op til det, den har lovet, og vi på grund af økonomiske problemer er nødt til at sælge vores otte bedste spillere, så ville det pludselig være et andet udgangspunkt, siger han til Århus Stiftstidende.

Foto: AGFFodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. nu skal peter sørensen jo lige selv leve op til de forventninger der er til ham. Et er at være i toppen af 1.div. med det suverænt største budget og den suverænt bedste trup noget andet er at klare sig i superligaen.

  2. som om vi rykker ned skal han blive!

    hele det syn han har på spillet er kun sundt for AGF! Det kan jo ikke kun være træneren der er for dårlig hvis det sker 3 gange inden for kort tid!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here