Martin Jørgensen og AGF har i dag valgt at underskrive en forlængelse af samarbejdet, så det løber frem til sommeren 2012. Peter Sørensen glæder sig over at han nu råder over Martin Jørgensen i ét år ydereligere, og fremhæver Jørgensen som en vigtig personlighed for AGF.

– Jeg er glad for, at klubben og Martin er nået til enighed om en ny aftale. Martin er stadigvæk en stor spiller, og han har demonstreret sin store værdi og færdigheder for os i efteråret. Men han er ikke kun en stor spiller – han er også en stor karakter, der uden for banen har en god indvirkning på de andre spillere, siger Peter Sørensen til agffodbold.dk.

Også Peter Graulund og Steffen Rasmussen har for nyligt fået deres kontrakter forlænget, hvilket cheftræneren ser som en meget naturlig ting.

– Det er meget positivt, og det hænger meget godt i tråd med, at gode præstationer belønnes med nye kontrakter. Det er tre spillere, der repræsenterer mange af de værdier, vi gerne vil udtrykke på banen og uden for banen, siger Peter Sørensen og slutter:

– Jeg interesserer mig ikke et sekund for alder. Jeg interesserer mig for gode præstationer, og det er alle tre spillere garant for.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here