Tidligere på ugen blev det besluttet, at Hjalte Bo Nørregaard havde bedst af at blive sendt hjem til Danmark, hvor hans nyerhvervede skade kan blive tilset af klubbens speciallæger. Oprindeligt var der ikke bestilt flybillet til midtbanespilleren den dag, så han måtte overtage den 16-årige målmand Victor Krøyers billet, hvormed U17-keeperen fik forlænget sit ophold i Tyrkiet.

Victor Krøyer skulle efter planen være rejst tilbage til Aarhus sammen med de andre ungdomsspillere Thomas Hagelskjær, Emil Scheel og Giorgi Diasamidze, men idet Hjalte Nørregaard pludslig fik brug for en flybillet, fik den unge målmand altså chancen for at blive i Tyrkiet, og dermed først rejse hjem med resten af AGF-holdet på fredag.

Denne enestående mulighed sagde Krøyer naturligvis ‘ja tak’ til, og det giver ham altså yderligere tre dage til at suge til sig i Tyrkiet.

– Under vores forhold med en fantastisk græsbane, er der rig mulighed for at gå i dybden og træne ting, der måske ikke lige er så oplagt hjemme på en frossen kunstgræsbane, siger den unge målmand til AGFFAN.dk.

Victor Krøyer glæder sig over selskabet på træningslejren, selvom han nu – efter at de andre U17 og U19-spillere tirsdag rejste hjem til Danmark – for alvor er den yngste spiller blandt AGF’erne i Tyrkiet.

– Det har været super fint, det er nogle hyggelige drenge. Selvfølgelig bliver det sådan, at man holder sig mest til de unge, men det er der ingen problemer i, slutter målmanden, som til daglig studerer på Marselisborg Gymnasium ved siden af fodbolden.

Foto: AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here