Forårssæsonen nærmer sig med hastige skridt, og dermed er det igen blevet tid til at få fyret op under AGFFAN.dks odds-konkurrence. Vi har fået flyttet brugernes point over fra det tidligere site, så vi kan starte fra hvor vi slap i efteråret.

Vi håber at se en masse fornuftige bud på kampene gennem foråret, hvorefter de tre førende deltagere bliver belønnet med en præmie hver. De tre præmier er i øjeblikket ved at blive sikret, og inden ugen er omme vil det blive offentliggjort hvordan de kommer til at se ud.

Idet vi på det nye site ikke længere kører med brugerdatabase er det vigtigt, at du i odds-konkurrencen bruger det samme navn som du er noteret med i stillingen, så vi er sikre på at pointene bliver delt rigtigt ud. Det er desuden stadig kun lovligt at oddse én gang pr. person, og ser vi at der fra en IP-adresse er placeret flere bud, vil disse blive annuleret.

Odds-siden kan findes i menubjælken i toppen af siden. God fornøjelse!

4 KOMMENTARER

  1. OBS: Jeres bud på kampen skal ikke skrives til denne nyhed, men derimod inde på odds-siden som findes i menubjælken i toppen af siden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here