Rygterne om en forlængelse af Martin Jørgensens kontrakt har svirret de seneste dage, efter at begge parter har givet udtryk for, at de fortsat er interesseret i et samarbejde. Nu er det så officielt; Martin Jørgensen er AGF-spiller indtil sommeren 2012.

På AGF’s træningslejr i Tyrkiet har Jørgensen og Brian Steen i dag underskrevet en ny aftale, så den erfarne midtbanespiller bliver i klubben et år længere end først planlagt.

– Martin holder stadig et højt niveau og har været en af de bedste for os det seneste år. Hans gennemførte professionalisme, store erfaring og spillemæssige kvaliteter er med til at løfte de andre spillere, og uden for banen har han også en god indflydelse på truppen. Siden sin ankomst har han været en vigtig brik for os, og derfor er det også helt naturligt, at han fortsætter i klubben, siger Brian Steen Nielsen til AGF’s officielle hjemmeside.

 

– Jeg havde lyst til at forlænge, og AGF havde lyst til forlænge med mig, så vi blev rimeligt hurtigt enige. Jeg føler stadig, at jeg kan være med, og at jeg er en vigtig del af holdet. Lysten og motivationen er der stadig, og når vi så samtidig har et godt hold, vinder de fleste af kampene og har gode chancer for at vende tilbage til Superligaen, er det altid lidt sjovere, siger Martin Jørgensen og forstætter:

– Jeg er den spiller, der har prøvet mest og har mest erfaring, og samtidig spiller jeg et centralt sted på banen. Derfor er det meget naturligt, at det er mig, der bruges til at tage temperaturen på kampene og fungere lidt som Peters forlængede arm på banen.

AGF har fornylig forlænget aftalen med målmand og anfører Steffen Rasmussen, samt målslugeren Peter Graulund, og hermed er klubben sikret disse tre meget erfarne spillere nogle år endnu.

7 KOMMENTARER

 1. Bevares Martin er da rar at have i klubben pga. hans imponerende erfaring og fortid i fodboldverdenen, men han har jo ærlig talt ikke bidraget med en skid på banen siden han kom til klubben? Han har da gjort det ok i 1.div, men jeg synes oprigtigt talt han har været en skuffelse! Så ansæt ham dog som en slags træner eller scout, det er vel intentionen i sidste ende alligevel?

  • Martin Jørgensen har måske ikke markeret sig med lækre driblinger og massevis af scoringer, men hans erfaring på midtbanen ville jeg nødigt have været foruden.

   • Jeg vil endda tilføje at han lægger nogen åndssvagt gode afleveringer, der virkelig kan splitte forsvarene åbne.

 2. Gertz. Jeg kunne ikke være mere uenig i dine betragtninger om Martin, og forstår/tror næsten ikke, at du kan have set kampene i efteråret, med den kritik, du retter. Martin har sammen med Adam og Graulund klart været vores bedste spillere i efterårssæsonen, og det tror jeg generelt, at der har været bred enighed om blandt folk. Blandt andet afspejlet gennem afstemninger på diverse AGF-sites. Selvfølgelig er han tiltænkt en rolle i klubben, når fysikken ikke tillader bold mere, men tag ikke fejl. Han spiller indtil benene ikke kan mere, og det er derfor han er hentet til klubben.

 3. Gertz… Man vælger ikke at forlænge en kontrakt med en spiller fordi han er “rar” at have i klubben, men fordi han kan bidrage med noget.

  Jeg er ganske sikker på at Martin kan bidrage med mere til AGF i fremtiden, og det på en måde som kun kan være til gavn for klubben. Det kan være på banen, i omklædningsrummet, som rådgiver for de unge spillere, som trænerens forlængede arm, og måske senere som assistent eller cheftræner. Det kan være i den administrative del, måske endda som Brian Steen Nielsens afløser… En spiller som Martin er mere værd end det DU ser på banen om søndagen – det er en spiller som er en rolle model, et forbillede for mange andre talenter i klubben, en som der bliver lyttet til, sammenlignet med og set op til…

  Heldigvis er han nu sikret et år mere – som spiller….. og så må tiden vise hvad der derefter sker.

  400 kampe i Italiensk fodbold, 100 kampe på landsholdet, og mere end 100 kampe i den hvide trøje som senior, plus vel omkring 500 kampe som ungdomsspiller i klubben er vel IKK så RINGE endda…!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here