AGFs bedste fodboldhold ligger i øjeblikket på 1. pladsen i landets næstbedste række. En overraskende position – truppen taget i betragtning. Det mener i hvert fald to eksperter, som desuden påpeger, at superliga-holdene udenfor top fire ikke er lige så gode som et AGF-hold i stærkeste opstilling.

– De må virkelig ærgre sig i AGF over, at det gik, som det gik i sidste sæson. Det er min påstand, at hvis de var blevet i Superligaen, så havde de spillet med om medaljer i den her sæson. Det lyder måske som en helt vanvittig melding at komme med, når nu fakta er, at de spiller i 1. division. Men Superligaen har ikke haft særlig højt niveau i indeværende sæson, og de klubber, der ligger udenfor top fire og nedefter, har ikke samme styrke som et AGF-hold i stærkeste opstilling, siger Poul Hansen, der er ekspertkommentator på TV2 Sport og tidligere cheftræner i AGF, til stiften.dk.

Han bakkes op af tidligere landsholdsmålmand Peter Kjær, der også mener, at AGF bør tage belejring i Danmarks bedste fodboldrække.

– Bedømt på det hold, de er i stand til at stille med, så er der ikke noget, der indikerer, at de ikke ville kunne klare sig i den bedste halvdel. Det er i min bog et hold, der ville kunne være med i top 6, hvis det var at finde i Superligaen, lyder det fra Peter Kjær.

Han mener desuden, at AGF vinder alvorligt på graden af rutine, der er på holdet.

– Rutine vinder dog ikke altid fodboldkampe, men i forhold til den sult, som holdet på imponerende vis har udvist i efteråret i 1. division, så er det en rutine, som AGF ville have nydt godt af i Superligaen i dette forår. Det kommer de så til i næste sæson, når – og ikke hvis – de er tilbage, fastslår Peter Kjær.

3 KOMMENTARER

 1. Neeeeeeeeeeeeej!
  Vi skal først rykke op, og med 7 point til 3. pladsen er intet sikkert (var det 13 vi havde til stregen sidste år?).

  Derefter står den på overlevelse, og herefter kan vi se på resultaterne og diskutere om vi skal gå efter top 6

 2. syntes det er irreterende med alle eksperter
  som ved alt om agf
  fint nok med en analyse
  men det er vigtigste er stadig det fokus vi bør ha på og holde os på første pladsen!
  og overleve..
  det går den rigtige vej ingen tvivl om det! (-minus halte bo)(andre småskader)
  men at vi er et top 6 hold er og tage munden fuld på nuværende tidpunkt
  det ville være ekstremt skuffende hvis ik oprykningen kommer i hus
  og vi buldrer og brager igennem vores sidste sæson af 1div fodbold i forhåbentlig nogensinde
  men dertil og nu er et lang sejt stykke !
  så jeg beder venligst
  eksperter
  tidligere trænere
  redaktører
  og andre koge hoveder
  FOKUS! Realisme og tålmodighed
  TAK :)
  til hviee fans:
  15 dage til næste kamp
  35 point til oprykning
  små 5 mdr til ny sæson

  WE CAN NOT STOP
  WE WILL NOT STOP
  FOREVER LOOKING FOR THE GOLDEN TOP!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here