Casper Sloth er i øjeblikket plaget af en fiber i forlåret, hvilket gør at han ikke kan deltage i træningerne på AGF’s ophold i Tyrkiet. Skadens placering forhindrer AGF-spilleren i at udføre diverse øvelser, og det irriterer det unge talent.

– Jeg egentlig bare det hele er pisse frustrerende. Nu har jeg gået i snart fire uger og jeg synes ikke rigtig den er blevet bedre. Her efter at jeg prøvede at træne fik jeg lille smæld i den, så det er noget lort for at sige det mildt, lyder det fra Sloth.

Tidshorisonten for hvornår Casper Sloth igen er at finde på træningbanen er svær at spå om, hvorfor midtbanespilleren har svært ved at give et præcist bud på dette.

– Det ved man heller ikke. Det er meget forskelligt, men som regel kan man sige omkring en måned, men nu har jeg selvfølgelig prøvet at spille her efter tre uger og der gik det så ikke, så nu ved jeg ikke hvor lang tid der går. Forhåbentlig ikke særlig længe, siger en nedslået Casper Sloth til Århus Stiftstidende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here