Hej til alle på AGFFAN.dk. Jeg har igen fået fornøjelsen af at fortælle jer om vores tur i det indtil videre regnvåde Tyrkiet. Jeg håber i alle har det godt derhjemme og at i kan holde det kolde vintervejr ud.

Vi vågnede lørdag til en skyfri himmel. Selvom temperaturen havde været høj trods regnvejr i de to foregående dage, var det en gave at kunne se frem til en hel dag med sol. Første træningspas startede kl 9.30 og efter opvarmningen stod den på forskellige positionsspil inden vi sluttede af med spil på stor bane. Mange af spillerne tilbragte eftermiddagen i solen, enten ved poolen eller på terrassen.

Jeg brugte min pause på at spille brætspillet Partners. Vi er en gruppe på 6 som i længere tid har været afhængige af spillet. Det minder meget om det gode gamle Ludo, udover at terningen er skiftet ud med kort og at man spiller 2 mod 2. Det handler meget om taktik og strategi, da flere af kortene har stor betydning for spillets udfald. I øjeblikket har Benny F og Mark H vundet flest spil, mens Krabbe og jeg er godt med. Adam og Arthur har været helt håbløse og burde snart overveje at trække sig tilbage.

Andet træningspas var mere stille og roligt. Vi spillede først et overtalsspil, hvor seks offensive spillere skulle angribe et fire mands forsvar. Forsvaret stod stærkt og vi kom ikke frem til mange chancer. Resten af træningen bød på individuel træning hvor angreb, midtbane og forsvar blev delt op og trænede hver for sig.

Træningen søndag var meget let, da det var dagen før kamp. Vi styrketrænede om morgenen og trænede dødboldsituationer i andet træningspas.

Kampen mod Fredericia mandag endte 0-0. En måske lidt kedelig kamp set udefra, men en kamp i et godt tempo. Forsvaret stod rigtigt stærkt 90 minutter og Fredericia kom kun frem til en halv chance. Jeg syntes personligt at det var tydeligt at se forskel på de to holds fysiske tilstand. Selvom vi spillede bedst og var dominerede både i spil og chancer fik vi ikke scoret. Vi har heldigvis en træningskamp mere på fredag hvor vi i høj grad skal forbedre os i det offensive spil.

Tirsdag morgen løb vi en lang tur for at få kampen ud af benene. De fleste spillere havde ømme ben og resten af dagen blev brugt i styrkerummet og i den indendørs pool på hotellet.

På gensyn

SP#7

Læs også Stephan Petersens tidligere blogindlæg på AGFFAN.dk.

6 KOMMENTARER

  1. “Vi spillede først et overtalsspil, hvor seks offensive spillere skulle angribe et fire mands forsvar. Forsvaret stod stærkt og vi kom ikke frem til mange chancer..” – det hæfter jeg mig ved. Det lyder godt!

  2. Det bekræfter jo bare tendenserne til Fredericia kampen. Stærk defensiv, lorte offensiv. Synes det er mere godt end dårligt, da vi nok skal få scoret mål mod alle de hullede forsvar, der findes i divisionen.

  3. “Adam og Arthur har været helt håbløse og burde snart overveje at trække sig tilbage.” – genialt formuleret, Stephan.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here