I et interview med JP Aarhus fortæller Martin Jørgensen – som netop har forlænget sin kontakt – om sammenholdet i AGF-truppen, hvor han konstaterer sund forskellighed. “Håbløst hvis alle var som Benny Feilhaber”, siger han.

Benny Feilhaber er kendt som en af spillerne i AGF-truppen med det højeste humør, og han er altid klar med en frisk bemærkning. Det er noget Martin Jørgensen har oplevet på egen krop siden han kom til klubben for godt et år siden.

– Jeg ser, hvem der går sammen, og jeg synes ikke, der er nogen, der sidder for sig selv. Nogle er mere stille end andre, men det ville også være håbløst, hvis alle var som Benny Feilhaber. Så var der jo ikke et sekunds ro, siger Martin Jørgensen, som også selv er kendt som en humoristisk personlighed.

Lørdag rejser Feilhaber, Jørgensen og resten af truppen atter tilbage til Fredensvang, når holdet vender hjem fra træningslejren i Tyrkiet.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here