Mens både Martin Jørgensen, Steffen Rasmussen og Peter Graulund inden for den seneste tid har fået forlænget deres kontrakter, der ellers ville udløbe til sommer, har Frederik Krabbe endnu ikke fået et tilbud om kontraktforlængelse.

Den unge forsvarsspiller regner med at starte forhandlinger om en ny kontrakt i løbet af foråret, men om det ender med en forlængelse, ved Krabbe endnu ikke. Selvom han gør hvad kan i AGF, er han usikker på sin fremtid.

– Jeg synes, det går rigtig godt til træning, og jeg er kommet rigtig godt efter det, efter min skadesperiode, så på den måde synes jeg, at jeg gør mit og er meget fortrøstningsfuld. Men det er selvfølgelig ikke en optimal situation for mig, at jeg endnu ikke ved, hvor jeg står. Jeg ville da ønske, at jeg her og nu vidste, hvor jeg spiller fra næste sæson, siger Frederik Krabbe til Stiften.dk.

Selvom Krabbe håber på et kontraktudspil fra AGF, vil han ikke tage imod ethvert tilbud. Spilletid er vigtigt for den 22-årige højreback, og han er bevidst om sin egen værdi.

– Det er ikke sådan, at jeg bare sidder passivt og venter på AGF, og siger ja tak, for enhver pris, hvis der kommer et bud. Jeg har selvfølgelig også antennerne ude i forhold til andre muligheder. Det ville være naivt andet. Jeg vil rigtig gerne blive i AGF, det er min klare første prioritet, men omvendt, det bliver ikke for at sidde på bænken. Så vil jeg hellere finde et andet sted, hvor jeg kan få spilletid, fortæller Frederik Krabbe.

Den unge AGF’er har spillet 120 kampe for de hvide, og han har i løbet af disse scoret 5 mål og modtaget 25 gule og et rødt kort.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here