Martin Jørgensen har netop forlænget sin kontrakt med AGF, så den løber til sommeren 2012. Idet han nu er 35 år, og hans flotte fodboldkarriere lakker mod enden, er hans personlige ambitioner blevet mindre vigtige. Jørgensen har derimod ambitioner på holdets og klubbens vegne: AGF skal i Superligaen.

Som fodboldspiller i midten af trediverne ved Martin Jørgensen godt, at han på grønsværen har nogle begrænsninger i forhold til de unge spillere.

– Jeg er bevidst om, at der er noget, jeg ikke skal gøre på en fodboldbane. Det er kunsten at finde uf af, hvad man kan. At finde sine begrænsninger. Der er en del, jeg ikke roder mig ud i. En dribletur på kanten, for eksempel. Hvis jeg ikke havde kunne ændre mit spil som jeg har gjort, var jeg stoppet for fem år siden. Men jeg hygger mig, hvor jeg er, siger Jørgensen til JP Aarhus.

– Mine ambitioner er på holdets og klubbens vegne. Hvis jeg stadig havde personlige ambitioner, havde jeg fundet en lille Serie A-klub, jeg kunne fortsætte i. AGF skal op i Superligaen. Lykkes det, så lykkes jeg også. Der ligger mit fokus. En yngre spiller vil have sine egne ambitioner opfyldt og er mere bevist om sig selv, slutter Martin Jørgensen.

1 KOMMENTAR

  1. Uha MJ, jeg har et ma-ncrush på dig! :)

    Er jeg den eneste der godt kunne se MJ i rollen som træner for AGF i fremtiden? Altså med hans store erfarring fra en taktisk og struktureret liga som Serie A, ville han måske være en god efterfølger efter PS om et årti; altså når guldet er kommet i hus et par gange eller tre :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here