I eftermiddags mødte AGF divisionskonkurrenterne fra FC Hjørring, som ligeledes er på træningslejr i Tyrkiske Belek. To scoringer af AGF’s blonde midterforsvarer, Anders Kure, sikrede holdet en 2-0-sejr.

Ifølge AGFFodbold.dks liveopdatering fra kampen var det en meget lige affære, hvor AGF-holdet havde godt styr på FC Hjørring gennem hele kampen. Cheftræner Peter Sørensen var efterfølgende tilfreds med sejren.

– Vi sætter trumf på i anden halvleg og overspiller dem. De har vel kun en enkelt mulighed, mens vi burde have scoret et par mål mere, siger cheftræneren til AGF’s officielle hjemmeside og fortsætter:

– Vores pasningsspil er for dårligt, men den lidt hårde bane gjorde det tydeligvis svært at styre bolden. Vi har også for mange dumme frispark tæt på vores mål. Det er ofte det eneste, modstanderne kan blive farlige på mod os, og vi skal simpelthen blive bedre til at undgå de helt unødvendige frispark.

Kampfakta
AGF – FC Hjørring 2-0
1-0: Anders Kure (2.)
2-0: Anders Kure (64.)

AGF:
Steffen Rasmussen – Arthur Sorin, Dan Thomassen, Anders Kure, Mikkel Kirkeskov (46. Frederik Krabbe) – Søren Berg, Kasper Povlsen (70. Nicolai Christensen), Martin Jørgensen, Stephan Petersen – David Devdariani (70. Aron Jóhannsson), Peter Graulund (70. Sanel Kapidzic)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here