– De var serveret godt, og så var det heller ikke den bedste opdækning, sagde Anders Kure ydmygt efter at han havde sikret AGF en 2-0-sejr over FC Hjørring ved at score to gange på hovedstød efter hjørnespark.

Midterforsvareren stod for begge kasser mod divisionskonkurrenterne FC Hjørring, som AGF møder igen i femte sidste spillerunde af denne sæson i 1. division.

Anders Kure er normalt ikke den store målsluger, men når det endelig lykkes for ham at få bolden i kassen, så er det næsten altid med hovedet. Dette var også tilfældet i dagens kamp, hvor AGF-spilleren blev dobbelt målscorer.

– Vi har faktisk ikke trænet offensive dødbolde så meget, som vi gerne ville her på træningslejren. Vi var ude på banen i formiddags, hvor vi gik alle situationerne igennem, og det viste sig altså at være tilstrækkeligt, siger Anders Kure til AGFFodbold.dk.

– Selvom banen ser fin ud på afstand, er den alligevel lidt hård og ujævn, og det er derfor svært at få spillet til at flyde. Men jeg synes, vi gør det udmærket, og det virkede til, at vi i anden halvleg havde et gear ekstra i forhold til dem, siger Kure.

Se Anders Kures mål mod FC Hjørring.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here