Til sommer lægger Danmark hus til et stort fodboldarrangement, når EM-slutrunden for U21-landshold afvikles på dansk grund. Aarhus’ borgmester, Nicolai Wammen, håber på fornyet fodboldglæde i smilets by.

– Aarhus har en ambition om at være en aktiv og levende by. U21-slutrunden er en af den slags højdepunkter, der er med til at fastholde Aarhus som en by, hvor der er liv, og hvor man kan få oplevelser på et højt international niveau. Hvis vi så samtidig kan bruge slutrunden til at få fortalt historien om Aarhus til resten af verden, er det noget, der vil være med til fastholde Aarhus som en international by, hvor det er interessant og givtigt at studere, forske, arbejde og drive virksomhed, siger borgmester Nicolai Wammen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

– Aarhus er en fodboldby. Det er mit håb, at U21-slutrunden vil få fodboldfeberen til stige. Når nogle af verdens bedste fodboldspillere kommer til byen og spiller EMfinale på byens stadion, få uger efter at AGF er vendt hjem til Superligaen, vil det skabe en fodboldstemning og fodboldglæde, der vil lokke publikum på lægterne også længe efter finalen, siger borgmesteren.

Du kan finde meget mere information om slutrunden på deres egen hjemmeside: U21Denmark2011.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here