Som en del af optakten til forårssæsonen der venter lige om hjørnet, har AGFFodbold.dk været en tur blandt spillerne i truppen, for at stille dem nogle spørgsmål om den kommende halvsæson. David Devdariani har sat et mål i forhold til antal scoringer, og han ser opbakningen på stadion som en vigtig faktor for AGF-holdet.

Således siger David Devdariani til den officielle hjemmeside, at han håber på at score 15 mål i denne sæson. Indtil videre er han oppe på syv mål i 16 kampe divisionskampe, og han har derfor 14 kampe til at få scoret de sidste otte af slagsen.

– Opbakningen og den intense atmosfære på vores hjemmebane er med til at skærpe holdets koncentration. Og det er det afgørende – at holdet er koncentreret om opgaven, siger Devdariani og fortsætter:

– Jeg håber på, at de holder fast i deres fantastiske støtte til holdet. Jeg kan love dem, at jeg vil give alt for at hjælpe fansene og klubben derhen, hvor vi gerne vil være. Jeg er sikker på, at alle spillere vil give 100 procent.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here