Et af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer på TV falder på fredag tidsmæssigt sammen med forårspremieren mod Hobro på NRGi Park. AGF Fanclub Aarhus opfordrer DR1 til at rykke sendetiden for semifinalen af X Faktor.

Fanklubben er bange for at flere aarhusianere vil vælge underholdningsprogrammet frem for premieren på stadion, og det har fået dem til at udsende et åbent brev til de programansvarlige hos Danmarks Radio.

Argumentet for flytningen udtrykker fanklubben således i deres brev:

– Foråret sparkes nemlig igang med en vigtig sportsbegivenhed i Aarhus, når AGF samme aften møder Hobro IK kl. 18.45 i NRGi Park. Vi vil være meget kede af at skuffe de af vores medlemmer og andre AGF-tilhængere, der følger med i X Factor, med, at de skal gå glip af Blachmann & co. Ved at rykke udsendelsen får I samtidig et meget højere seertal, da de mange fodboldfans dermed kan nå hjem og se X Factor efter kampen.

Resten af brevet kan læses på fanklubbens officielle hjemmeside.

7 KOMMENTARER

 1. Kan ikke rigtig andet end at grine af det. Hvor vigtige tror de vi er ? :) Som at rykke en landskamp til fordel for de unge mødre. Måske ikke helt, men alligevel. Men måske også ment lidt i sjov fra fanklubben.

 2. Tror bestemt det skal tages med et smil på læben, selvom der unægteligt vil være en del som småløber hjem fra stadion for at se slutningen :-)

 3. Mærkeligt mediestunkt. Er det af frygt for, at AGF fans skulle vælge at blive hjemme og se X-Factor i stedet for AGF – Hobro? Vil AFA virkelig gerne se X-Factor? Eller vil AFA virkelig gerne have, at ham århusianeren vinder?

  Kan ikke rigtig se det sjove i dette mediestunt.

  • @ Yalle…
   Jeg tror ikke du skal tage noget der står i det brev særligt seriøst (-:, jeg ser i hvert fald en ætsende sarkasme hele vejen igennem og jeg synes det er god spas :D

 4. Jamen betragter det helt sikkert også som en slags joke og et forsøg på at være sjov. Men bortset fra at jeg hverken synes, joken er sjov eller på nogen måde fanger pointen. Så kan jeg heller ikke se relevansen i den, hvilket der vel bør være i de udmeldinger, der kommer fra de officielle fanklubber.

  Ved godt det lyder tørt og kedeligt, men synes godt nok det virker uprofessionelt, og i mine øjne fremstiller det AFA som lidt små useriøse.

 5. Rigtig AGF fans støtter op om holdet og dem der er til X-factor kan bare blive hjemme.
  Jeg skal på stadion for mit hjerte vil altid være ved AGF det kan X-factor ikke slå, så tag det som en joke, men vend det om og se det på en anden måde, det var i TV 2 nyheder, fed reklame for at fortælle at nu går AGF igang, og X-factor bliver genudsendt Lørdag ;-)

 6. Haha, kan godt lide nationen! funktionen med tommelfingrene. Så kommer man til at stå til regnskab for det lort man lukker ud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here