Peter Graulund har i mange år ageret fast skarpretter i AGF’s forreste kæde, og selvom angriberen nu er 34 år, kan han stadig finde vej til netmaskerne.

Fysikken begynder dog så småt at drille målscoreren, hvilket kan komme til at betyde, at Graulund snart ikke kan klare 90 minutter længere.

– Allerede nu kan jeg jo ikke spille samtlige kampe fra start til slut. Det kan fysisk ikke lade sig gøre. Og da slet ikke, når min kontrakt løber ud om halvandet år fra nu. Men Inzaghi spiller altså heller ikke alle kampe, vel? Han kommer bare ind og scorer nogle vigtige mål engang imellem. Hvis jeg som ham fortsat kan være fit for fight og konditionelt være med, og jeg stadig har min målnæse, så kan jeg sagtens se mig selv være indhopper og komme ind i 2. halvleg og gøre en forskel på de 30-40 minutter, jeg eventuelt kunne få, siger Graulund til tipsbladet.dk i et længere interview.

– Men alligevel mærker man alderen, når man spiller mange kampe. Restitutionsperioden er bare det længere. Hvis man har haft nogle hårde kampe, går der to-tre dage før man føler, at man er ordentlig ovenpå igen. Da man var ti år yngre, var man allerede frisk dagen efter. Da betød det ikke noget at spille mange kampe på kort tid, siger AGF-topscoreren.

Peter Graulund har i alt scoret 77 mål for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here