I mandagens reserveholdskamp mellem HB Køge og AGF løb førstnævnte med sejren. Ifølge AGF’s officielle hjemmeside havde AGF-holdet ellers flere målchancer i første halvleg, men efter at de ikke blev udnyttet, scorede HB Køge to gange i anden del af kampen, og vandt dermed fortjent 2-0.

– Vi stiller med et uprøvet hold i denne sammenhæng, og det blev tydeligt, som kampen skred frem. Når det er sagt spiller vi en god 1. halvleg og burde have bragt os foran. I anden halvleg var de bedre end os, og det var derfor ikke ufortjent, at de vandt, siger Jesper Sørensen til AGFFodbold.dk.

Værd at bemærke er angrebsformationen på reserveholdet, som gennem alle 90 minutter blev udgjort af de to unge angribere Sanel Kapidzic og Aron Jóhannsson. Specielt Kapidzic bejler til en startplads på førsteholdet når sæsonen går i gang senere på ugen, men om Peter Sørensen i stedet for vælger en af de offensivt orienterede midtbanespillere som makker til Peter Graulund er ikke til at sige.

Kampfakta
HB Køge – AGF 2-0 (0-0)
1-0: Morten Nielsen
2-0: Tobias Thomsen

AGF:
Anders Rasmussen – Jakob Krarup Jensen (55: Nikolaj Jacobsen), Jesper Fleckner, Mikkel Qvist, Rasmus Krag – Emil Scheel, Nicolai Christensen, Giorgi Diasamidze (65: Fatih Ceylan), Davit Skhirtladze (80: Jonas Nasri) – Sanel Kapidzic, Aron Jóhannsson

Fakta: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here