AGF kan nu løfte sløret for nyt omkring Hjalte Bo Nørregaards skade, som den løntunge nyerhvervelse pådrog sig under træningslejren i Tyrkiet – og det ser ikke godt ud. Profilen er nemlig ude minimum hele forårs-sæsonen.

En MR-scanning og en ultralyd-scanning viser nemlig, at Hjalte har pådraget sig en delvis bristning ved akillessenen. En ret alvorlig skade, da midtbanespilleren allerede har haft problemer med akillessenen.

– Han undgår en operation, men benet skal have ro. I første omgang betyder det, at han skal have en skinne på i fire uger, før han kan begynde at genoptræne, og vi forventer, at han vil være ude i op til et halvt år, siger speciallæge Bent Wulff Jakobsen fra Privathospitalet Hamlet, der har behandlet Hjalte Bo.

AGFs sportschef, Brian Steen Nielsen, mener dog ikke, det er et alvorligt slag for holdet.

– Jeg er meget ked af det på Hjaltes vegne. Han er en spiller, der til enhver tid vil gå ind i vores start-11’er med de kvaliteter, han besidder, og når han bliver klar igen, vil han helt sikkert blive en værdifuld brik for os. Vi havde håbet, at han kunne blive spillet ind på holdet i foråret. Sådan kommer det desværre ikke til at gå, og det er en streg i regningen. Når det er sagt, er vi i forvejen godt besat på den centrale midtbane, og jeg er sikker på, at de andre spillere nok skal løfte opgaven, siger Brian Steen Nielsen til AGFfodbold.dk.

Foto: AGFFodbold.dk

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here