Når AGF på fredag åbner forårssæsonen på NRGi Park kan det meget vel blive med Mikkel Kirkeskov i startopstillingen. Hans konkurrent på venstrebacken, Adam Eckersley, døjer nemlig med en skade.

– Jeg har ikke tænkt så meget over, at jeg kunne komme i kamp. Jeg har i hvert fald ikke forventet det, men nu håber jeg selvfølgelig, at det sker, siger Kirkeskov til Århus Stiftstidende.

Kirkeskov har startet inde i fire af fem træningskampe her i opstarten, hvilket har givet ham noget tiltrængt erfaring på førsteholdet.

– Jeg synes egentligt, at det er gået fint i kampene. Det har været lidt specielt for mig at få en masse kampe, efter jeg har kæmpet hårdt i hele efteråret for at få noget spilletid. Det er fedt at se, at det hårde slid bærer frugt, siger han.

– Selvfølgelig har jeg skulle bruge lidt på at vænne mig til tempoet, men jeg spiller heldigvis på hold med en masse dygtigere spillere, der har været gode til at hjælpe, så jeg synes egentlig ikke, at det har været særlig svært at falde ind i spillet, siger Mikkel Kirkeskov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here