Dommen på Hjalte Bo Nørregaards skade kom frem i dag. Sæsonen for den nye AGF’ere er forbi, da han må sidde ude i hele foråret. Hjalte Nørregaard har pådraget sig en akillessene-skade, og hovedpersonen er tydeligvis frustreret.

– Det skete sidste lørdag under en boldøvelse. Jeg hørte et smæld, men at det skulle være så galt, som det har vist sig at være, kom meget bag på mig, fortæller Hjalte Nørregaard til tipsbladet.dk og fortæller, at det er den værste skade nogensinde, som han har pådraget sig.

– Skader kommer altid ubelejligt, men det er endnu mere irriterende, når jeg nu lige er startet op i en ny klub. Det er bestemt ikke sjovt, og det er en lang pause. Min værste og længste nogensinde, lyder det fra Nørregaard.

Hjalte Nørregaard glæder sig til at kunne kalde sig skadesfri, selvom der vil gå lang tid endnu.

– Det eneste positive er, at jeg kommer tilbage og er helt i orden. Og når jeg så kommer tilbage, vil sulten og glæden over at spille igen være helt enorm, slutter Hjalte Nørregaard.

Foto: AGFfodbold.dk

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here