Efter næsten fire måneder uden en kamp af betydning begynder Peter Graulund at glæde sig til igen at løbe ind på NRGi Park, når Hobro gæster hjemmebanen på fredag.

– Ja, det kan jeg love dig for. Nu har jeg gået lang tid uden at spille vigtige kampe, og det kan godt mærkes i hele kroppen. Jeg brænder for at komme i gang – også fordi Superligaen er startet for to uger siden, og vi selv er begyndt at træne på græs. Det dufter af forår og fodbold, og det giver altid lidt ekstra kriller i maven, siger angriberen til AGFFodbold.dk.

AGF-fansne kan se frem til en klassisk jubelscene fra topscoreren hvis han formår at score sit 12 sæsonmål.

– Det kan de godt – men jeg har nu ikke et bestemt jubelritual, når jeg scorer. Det sker helt spontant og et udtryk for den glæde, jeg har ved at lave mål, siger Graulund.

Graulund opfordrer desuden folk til at droppe semifinalen af det populære DR-show som AGF Fanclub Aarhus tidligere har ønsket ønske om at få rykket.

– Ja, drop X Factor på fredag og kom ud og støt holdet. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få, for at komme tilbage til det fineste selskab, siger han.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here