Igennem flere måneder har Spillerforeningen været igang med at undersøge, hvor meget de danske fodboldklubber skylder spillerne i feriepenge, og torsdag var foreningen klar med sin første opgørelse. Brøndby IFs lønsedler var blevet gennemgået, og spillerforeningen meddelte at man havde rejst et krav på 24 millioner kroner mod klubben.

Spillerforeningen har ligeledes oplyst, at det kun er FC København der har styr på udbetalingen af feriepenge.Hvor vidt AGF er indblandet i affæren er endnu ikke kendt, men spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, har en fortid i AGF, og han mener at han, sammen med flere andre spillere, har penge til gode i AGF.

AGFs direktør Jan Christensen tager dog sagen med ophøjet ro, og regner ikke med at der bliver rejst et millionkrav mod AGF:

– Det er mellem os og Spillerforeningen. Men den må jo henvende sig til os, hvis der er et problem. Hvis jeg mente, der var et problem i den størrelsesorden, så havde jeg orienteret Fondsbørsen, siger Jan Christensen til Århus Stiftstidende.

I følge direktøren er der ingen spillere der mangler feriepenge fra AGF.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here