AGF har været stærke på hjemmebane hidtil i sæsonen, og klubben har scoret mål på samlebånd. Generelt har kampene på NRGi Park været underholdende, idet modstanderne også har scoret flere mål der end på deres egen bane. Denne statistik har AGF-målmand Steffen Rasmussen dog en fornuftig forklaring på.

– Jeg vil mene, at man skal se det i et lidt større perspektiv. Men selvfølgelig kan det godt være, at vi indimellem blotter sig lidt på hjemmebane, fordi vi så gerne vil frem. Og så er der nok mange hold, der ser en kamp i Aarhus som en ’gratis kamp’ og derfor spiller mere frit. Vi skal bare sørge for ikke at komme hurtigt bagud, siger anføreren til AGFFodbold.dk.

Nu er der efterhånden kun to dage til det gør løs på Aarhus Stadion, og knap fire måneders ventetid er snart forbi. Steffen Rasmussen håber på fuld opbakning i foråret.

– Kom og vær med til at sikre oprykning. Så laver vi en fest, når og hvis det lykkes, siger han.

Hvor mange kommer der mon og fester med Rasmussen og co. på fredag når sæsonen sparkes i gang? Giv dit bud i kommentarboksen.

11 KOMMENTARER

  1. Mon ikke vi bliver en 7-8.000 ca? Det er måske lidt højt sat, men hvis vejret bliver lige så godt som det har været de seneste par dage, så tror jeg det er realistisk.

  2. Der kommer mere end 12000 mennesker ud på stadion, det er jeg helt overbevist om. Efter 4 måneders fodboldpause på en fredag aften, der kan ikke andet end komme mange mennesker.

  3. 5.600. Der er ikke ligefrem eufori i byen. Mange gider stadig ikke 1. div og venter bare til næste år. Håber der kommer mange, men tør ikke sætte forventningerne højt. Det er kun lille Hobro vi møder trods alt.

  4. Jeg tror vi rammer 12314 Fordi vi også mindes ( BAMSE ) på NRGI PARK inden kampen så der bliver fest med mål i også… :-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here