AGF’s islandske angrebstalent Aron Jóhannsson får en del spilletid på andetholdet for tiden, hvor han bl.a. i seneste kamp fik 90 minutter i angrebet ved siden af Sanel Kapidzic. På Island har man fået øjnene op for Jóhannsson, som nu er blevet udtaget til U21-landsholdets kamp mod Ukraine.

– Det er rigtig dejligt. Det er rart at blive belønnet, når man har gjort det godt, siger Jóhannsson til agffodbold.dk og forstætter:

– Nu har jeg ikke været med tidligere, så jeg ved ikke, hvor gode mine muligheder er for at komme med til EM. Men hvis jeg gør det godt, er der selvfølgelig en mulighed.

Idet Aron Jóhannsson er en af blot tre reelle angribere i AGF’s trup er det ikke usandsynligt at han får noget spilletid i foråret, men det må dog forventes at Sanel Kapidzic trods alt står foran ham i køen. Peter Graulund vil formentlig blive taget ud mod kampenes slutning, og det kan give chancen til Jóhannsson for at vise sit værd.

– Jeg har stadig de samme mål for forårssæsonen. Jeg skal gøre mit bedste for AGF og gøre mig fortjent til så meget spilletid som muligt. Kommer jeg med til slutrunden, så er det en kæmpe bonus, siger Jóhannsson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here