Ifølge spn.dk er de tre engelstalende spillere Benny Feilhaber, Mark Howard og Adam Eckersley alle klar til fredagens premierekamp, mens unge Casper Sloth ligeledes er med i cheftrænerens overvejelser.

Midtbaneprofilen Hjalte Bo Nørregaard er selvsagt ikke blevet klar til kampen, idet han sidste uge blev erklæret færdig for denne sæson.

AGF’s cheftræner glæder sig over, at næsten samtlige spillere står til hans disposition.

– Det er dejligt og et privilegium at kunne råde over så mange dygtige spillere, siger Peter Sørensen til spn.dk.

6 KOMMENTARER

  1. Jeg mener ikke, at Adam skal starte, når han ikke har været med i lang tid. Samtidig mener jeg, at Kirkeskov bør belønnes for en flot opstart. Jeg mener også, at Kasper Povlsen bør spille i stedet for Benny af samme årsag som Adam, men også fordi, der ikke er grund til at satse på Benny, så længe han ikke har forlænget. Det er også godt for GF, hvis Kasper kommer med til EM til sommer. Han risikerer at miste sin plads på landsholdet, hvis han sidder på bænken i GF.

  2. Har altid synes godt om sorin.. Jeg tror bare, at han havde brug for en anderledes træner end erik rasmussen. Han har jo spillet godt på en uvant position i centerforsvaret, så jeg håber, at han kan give noget god konkurrence til krabbe og lucena på højrekanten og dan t i midten..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here