I går kom det frem at islandske Aron Jóhannsson er blevet udtaget til landets U21-landshold, og dermed er AGF oppe på hele tre spillere som vil have nationaldragten på mens klubben skal spille mod Hvidovre.

Også Benny Feilhaber og Kasper Povlsen skal i landsholdsaktion, og derfor har AGF ifølge JP Aarhus bedt om at få kampen mod Hvidovre d. 27. marts udskudt. Idet kampprogrammet er ret presset kan det blive svært at finde en ny dato.

– Hvis ikke den skal spilles onsdag den 6. april, kan den blive skubbet endnu længere, da der er en del midtugekampe i sæsonen, siger AGF -træner Peter Sørensen til JP Aarhus.

4 KOMMENTARER

  1. Mon ikke de overlever uden de 3 spillere mod Hvidovre. Stort set hele truppen er klar, så kan jeg ikke se problemet..

  2. Det drejer sig ikke om, hvorvidt vi skulle have problemer med at klare os mod Hvidovre uden de 3 nævnte eller ej..

    Det handler om at holde en rød tråd i klubbens ageren, så kampe ikke søges udsat efter “eget forgodtbefindende”.

    Med mindre en kamp død-og-pine SKAL afvikles på en given dato, så vil du, resten af sæsonen, se klubben søge udsættelse hver eneste gang vi (glædeligvis) bedes afgive et par spillere fra A-truppen til landsholdene.

    Sådan var tråden også i efteråret – altså; modstanderen kontra de spillere vi må undvære, har ingen betydning..

  3. Synes da det i orden hvis de flytter den hvad nu hvis vi får et rødt kort eller en skade til MJ så står vi uden kasper, benny og martin også det sgu da ikke lige til vi vinder over Hvidovre ude

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here