Rutinerede Martin Jørgensen holdes ude af fredagens premiere-kamp for AGFs forårssæson. Det ærgrer midtbanegeneralen sig gevaldigt over, men erkender også, at der ikke er så meget at gøre ved det.

Martin Jørgensen døjer med nogle skavanker i lysken, og de holder ham altså ude af truppen til opgøret mod Hobro fredag aften hjemme i Århus.

– Det er ærgerligt, at skaden kommer nu og ikke i starten af januar, men det bestemmer man nu engang ikke selv. Der er ikke noget at gøre ved det. siger Martin Jørgensen til bold.dk.

Det kommer dog ikke helt bag på Jørgensen, at hans lysken spænder ben for deltagelse i opgøret. Problemerne har han nemlig mærket noget til i nogle dage.

– det var først for et par dage siden, det blev definitivt, at jeg ikke kunne spille mod Hobro. Forhåbentlig er det ikke så slemt, og jeg håber at være med i den næste kamp mod Hvidovre, siger fastslår Jørgensen.

Kampen mod Hobro fløjtes i gang 18.45, og der er jf. artiklen her ved at være udsolgt i stemningsafsnittet Speakers Corner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here