Fredag starter sæsonen for AGF-holdet, som har haft næsten fire måneder uden en kamp af betydning. Både byen og klubben er efterhånden igen klar til kamp, og AGF-topscorer Peter Graulund understreger betydningen af fansnes opbakning.

– Der står meget på spil i foråret, og her kan byens opbakning få afgørende indflydelse på kampenes udfald. Stemningen på stadion betyder næsten alt for os spillere. Hvis der ingen mennesker var, og alle var ligeglade med det, vi lavede, ville glæden ved at spille ikke være den samme, siger Peter Graulund til AGFFodbold.dk.

– Mange tilskuere på lægterne giver derimod en ekstra forpligtelse til at gøre det godt, og med en stærk 12.-mand i ryggen er vi allerede et godt skridt på vejen, siger Graulund.

Sæsonen sparkes i gang fredag kl. 18.45 på AGF’s hjemmebane, NRGi Park.

5 KOMMENTARER

 1. Hmm, hvordan kan det være, at presset bliver lagt over på os fans, ligesom det også gjorde før den skæbnesvanger HB Køge kamp?

 2. det er da klart de gør det
  ingen interresse ingen penge
  ingen penge ingen hold
  ingen hold ingen agf!
  ingen over klubben!!
  alle mand på lægterne fuck om det er 1 div
  en gang hvie altid hvie !

 3. Altså synes helt bestemt det er fedt, at de gør det. Kom bare til at tænke på HB Køge kampen, hvor spillere og trænere også kørte en slags “vi får brug for opbakning” kampagne. Som om at det var blevet pålagt af “højere magter” i klubben.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here