AGFFAN.dk har været en tur rundt i Aarhus for at høre salgsstederne hvor mange billetter de har solgt til kampen i morgen. Der meldes herfra om et opløftende antal, selvom de ikke var meget for at komme med et konkret bud på det forventede tilskuertal mod Hobro.

Salgsstederne kunne melde om mange solgte billetter i Speakers Corner, hvor der torsdag eftermiddag kun var 150 billetter tilbage på øvre tribune. Tilsvarende var der 550 billetter tilbage på nedre afsnit i stemningsområdet.

Det mest konkrete bud vi modtog på et forventet tilskuertal inkl. solgte billetter, sponsorbilletter, sæsonkort etc. lød på ca. 8.000, men det er altid svært at vurdere hvor mange billetter der er i omløb, samt hvor mange af dem der vil blive brugt.

AGFFAN.dk opfordrer alle sidens besøgende til at tage en tur på stadion i morgen, hvor temperaturen ifølge TV2’s vejrcenter når op omkring de syv grader sidst på eftermiddagen.

7 KOMMENTARER

  1. Hvor mange billetter bliver der cirka solgt på selve dagen, ude ved stadionet? :D

    1’000/2’000/3’000 (osv.)? :D

    Jeg tror vi bliver mellem 10’000 – 12’000! :D
    I overkanten? :P

  2. Jeg har netop lige været oppe og hente min billet til c2 speakers øvre i 7/11. Så der må stadig være et par stykker tilbage.. Så jer der vil give den gas i morgen, kom ind og få købt ind til det rigtige afsnit, inden det bliver for sent !

  3. Jeg er sku ligeglad med hvor jeg sidder bare jeg får lov til at se noget godt fodbold og naturligvis det rigtige hold som vindere til sidst ;)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here