I aften møder Peter Sørensen og hans 11 udvalgte Hobro på NRGi Park. Efter knap fire måneders pause glæder holdet sig til at komme i gang med sæsonen.

– Jeg kan se, at spillerne glæder sig. Nu er det slut med at spille på møgbaner eller kunstgræs. Vi vil ud og vise, hvad vi er blevet bedre til. Alt det, vi har beskæftiget os med i vinterpausen, kan vi nu anvende til at få point, siger AGF’s cheftræner til JP Aarhus.

Efterårets kamp mod Hobro endte 1-1, og Sørensen påtager sig en del af ansvaret for pointtabet dengang.

– Jeg har netop set kampen igen. Bagefter kan jeg se, at jeg valgte forkert. Jeg udtog et hold uden en styrmand. Graulund og Martin Jørgensen var på bænken, og Benny Feilhaber spillede kant. Så det var delvist min fejl, at vi ikke fik mere ud af den kamp, selv om vi ikke var skarpe nok på de chancer, vi trods alt spillede os til. Så selvfølgelig vil vi gerne ud og revanchere den indsats, siger Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here