Målmand og anfører Steffen Rasmussen får forhåbentlig ikke meget at lave under kampene i den kommende halvsæson, så for ham handler det om at holde fuldt fokus til når bolden en sjælden gang nærmer sig AGF’s mål.

Ifølge Rasmussen kan AGF mere eller mindre selv afgøre oprykningskampen, men det kræver at der bliver leveret på banen til hver kamp.

– Vi fokuserer på at vi skal op på det niveau vi kan ramme, og det er det der gør, at vi kan vise os at være bedre end vores modstandere. Kan vi ikke ramme det niveau, så kan de sagtens være med. Det har vi set så mange gange. Det handler meget om at tage en kamp ad gangen, være klar til den enkelte kamp og levere hundrede procent, for ellers er det ikke givet, at vi vinder kampen. Så det er ekstremt vigtigt, siger Steffen Rasmussen til Kanalsport.dk.

– Først og fremmest skulle vi have ferie, så det har vi holdt selvfølgelig. Ellers handler det for det første om at komme i ordentlig form, og det er vi kommet. Og så handler det også om at finjustere og finpudse de ting som vi allerede var godt bekendt med i efteråret, og det er blevet gjort. Folk er endnu mere bevidste om, hvad der skal ske på banen, både når vi selv har bolden, og når vi skal forsvare, siger anføreren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here