I aftenens kamp var der ifølge Hobro-lejren flere kendelser som gik AGF’s vej. Holdets træner føler sig snydt af dommeren i specielt to afgørende situationen, men han roser dog også sit eget hold for indsatsen mod duksene fra AGF.

– Alle, der har god tid til at se på situationerne, vil nok mene, at der var et par situationer, som gik imod os. Men vi må bare respektere, at dommeren skal træffe beslutningerne hurtigt og under pres. Det faldt ikke lige ud til vores fordel i dag, siger Hobros cheftræner Jakob Michelsen.

– Der var vel et kæmpe straffesparkt til os, som ikke blev dømt, og der var vel også offside ved deres første mål, men drengene skal have stor ros for deres indsats i dag. Det er en flot præstation, de kan tage med hjem fra Århus med, siger Jakob Michelsen til bold.dk.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg er enig med Hobro-træneren i, at de blev snydt for straffe, og at Graulund faktisk er offside ved Devdarianis mål. Omvendt var Dev ikke offside da han havde bolden i nettet første gang, så det går vel lige op i sidste ende.

  2. Graulund var ikke offside, for han stod stille, og ifølge de nye regler, er man kun offside, hvis man søger bolden. Det, de brokkede sig over, var at devdariani muligvis tog bolden med med armen. Men da arrieta flere gange godt måtte bruge hånden og hobro måtte lave masser af grove tacklinger uden at få kort, så det går vej op med, at devdariani muligvis tog med hånd ved sin scoring, og at feilhaber helt klart gjorde det i eget felt..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here